Word de beste
versie van jezelf

Geloof (in) jezelf

Alles wat ik doe is gebaseerd op het door mij ontwikkelde ME-model® waarin heden, verleden, de toekomst, werk en prive samenkomen en in verschillende stappen doorlopen worden om tot bewustzijn en keuzes te komen.

Ik werk op basis van van westerse psychologie en oosterse filosofie. Een mix van praktisch inzetbare gedragstherapie en diep doorwerkende emotionele en gevoelstherapie.  Gesprekken, (lichaams)oefeningen, meditatie en mindfulness, systeemwerk (familieopstellingen), EMDR, et cetera.

Voor bedrijven werk ik als bedrijfscoach/-therapeut en geef ik trainingen voor persoonlijke groei, authenticiteit en persoonlijk leiderschap.

Als je je moe voelt, leeg, gefrustreerd, somber, bang, gespannen, verdrietig.
Behoefte hebt aan rust, energie, ondersteuning, inzicht, keuzes, vertrouwen, veiligheid, betekenis, vrijheid, verbinding.
Als je emmer overloopt, je lichamelijke klachten hebt en voelt dat er structureel iets moet veranderen .

Ik kan je helpen. Alle antwoorden zitten in jou, ik help je ze te vinden!

Kijk rustig rond op mijn site. Lees over mij, mijn visie en mijn werkwijze en voel of ik iets voor je kan betekenen.

Edwin

*Opleiding gevolgd bij de NEM academy in Breda, een SNRO erkende 3 jarige HBO  opleiding