Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

Over Edwin

Ik ben Edwin Vonk. Ex-topsporter, ondernemer, schrijver, reiziger, trainer en psychosociaal transformatie therapeut/coach*. Als topsporter in de triatlon heb ik geleerd wat winnen en verliezen is, wat ik wel en niet wil en hoe ik iets kan bereiken. Als ondernemer in de financiële wereld (hypotheekadviseur) help ik mensen met levensbepalende financiële vraagstukken. Als schrijver deel ik kennis, persoonlijke ervaringen en visie, in de hoop anderen te inspireren. Als reiziger voel ik me vrij en geniet ik van de eenvoud van het leven. En als therapeut gebruik ik al deze kennis en ervaring om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden.

Ik doe dit betaald via Edwin Vonk Coaching en vrijwillig via het door mij gestarte Samen in het Witte Kerkje waar mensen bij elkaar komen voor ontmoeting, zingeving en inspiratie

Mijn les in het leven? In 2004 werd ik hard onderuit gehaald door een burn-out. Na een jaar dacht ik er overheen te zijn en pakte ik mijn oude leventje weer op. Ik bleef echter moe en soms weken uit mijn energie. Tot ik inzag dat een burn-out meer is dan een tijdelijke uitval, ik op zoek ben gegaan naar de ware reden van mijn moeheid en er achter kwam dat ik structureel iets moest veranderen. Ik kwam er achter dat ik mijzelf jarenlang voor de gek heb gehouden en niet ben wie ik dacht dat ik was. Begeleiding door een therapeut en drie jaar opleiding tot transformatietherapeut hebben mij heel veel over mezelf geleerd en inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben.

Een reis van vijf maanden met mijn gezin, de vervulling van een droom, is een definitief omslagpunt in mijn leven geweest. Niet alleen was het een reis naar mooie plekken in Noord en Midden Amerika, ook was het een afsluiting van mijn persoonlijke reis naar mezelf. Alles achterlaten en loslaten was voor mij nodig om datgene te gaan doen wat het dichtst bij mijn pure ik ligt: voor andere mensen zorgen. Mensen inspireren, in beweging zetten en begeleiden om ook hun ware, pure zelf en kracht weer te vinden.

Met al mijn levenservaring, kennis, vaardigheden, doortastendheid en eigen ervaringen met persoonlijke ontwikkeling en therapie kan ik jou begeleiden en helpen antwoorden te vinden die al in jezelf opgesloten zitten. Ik doe het graag!
Ik werk op basis van westerse psychologie, oosterse filosofie, kennis van ondernemen, gezond verstand en veel (levens)ervaring. Ik ben sensitief, doortastend met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Wat ik inzet is een mix van praktisch inzetbare gedragsoefeningen (bij privé gesprekken -therapie) en diep doorwerkende oefeningen die tot blijvende inzichten, bewustwording, groei en verandering leiden

*Opleiding gevolgd aan NEM academy, een SNRO gecertificeerde 3 jarige HBO opleiding

Lees meer
X146