Skip to content

Meer informatie? Bel: 06-5204 6808

Persoonlijke coaching

Als denken goed gaat voelen

 
De basis van ons gesprek is altijd een (levens)vraag of (fysieke) klachten die jij hebt. Wat speelt er? Waar loop je tegenaan? Wat wil je versterken? Welke klachten heb je? Stap voor stap, door gesprekken, oefeningen en contact maken met je gevoel ga jij ervaren en inzien wat er werkelijk aan de hand is of waar de klachten vandaan komen. Waarom je de dingen, vaak onbewust, doet zoals je ze doet en wat de signalen zijn die je lichaam afgeeft. We gaan achterhalen waar het vandaan komt en welke gebeurtenissen in je leven een rol hebben gespeeld. Om er achter te komen wie jij nu werkelijk bent. Wie er onder jouw ego, die buitenkant van waarden, normen, oordelen, onzekerheden, perfectionisme, verantwoordelijkheid of wat dan ook nu werkelijk verborgen zit. Wie ben jij echt? Wat wil jij? Wat is jouw kracht? Ik help je om weer contact te maken met jouw pure zelf. Om jezelf weer te gaan voelen en bij de antwoorden te komen die al lang ergens in jou zitten opgesloten. Wat het je oplevert?
 
  • Je gaat je krachtig voelen.
  • Je kunt makkelijker grenzen stellen en nee zeggen.
  • Je gaat loslaten en vertrouwen.
  • Je gaat doen wat jij wilt.
  • Je gaat je fysiek beter voelen.
  • Je komt weer in beweging. In de juiste richting
  • Rust!
Mijn manier van werken gaat verder dan alleen het aanpassen van gedrag. Ik laat je voelen hoe het zit. Ervaren wat er gebeurt. Voelen is anders dan praten of denken. Als je gevoeld hebt wat er is dan valt er vaak niets meer te zeggen. Vanaf dat moment komt er nieuwe energie in beweging en wordt er een echte, blijvende en diepgaande verandering in gang gezet.
 
Sessies duren één tot twee uur. De hoeveelheid sessies wordt volledig door jou bepaald. Alles is naar jouw behoefte en in jouw tempo. De ervaring leert dat 5 tot 10 sessies vaak al genoeg zijn om op een andere manier verder te kunnen.

Meer informatie?
Bel: 06-5204 6808

Contactformulier