LET OP EXTRA KORTING

Heading Sub Heading

Your Name
Your Email
Subject *
Leeftijd *
Message

Trainingen

Tijdens jarenlange studie en ervaringen met zowel individuele cliënten als groepen heb ik samen met vriend, compagnon en HR manager Marcel Eigner van Ownhr een jaartraining en losse trainingen persoonlijke groei en coachend leiderschap ontwikkeld. In de jaartraining begeleiden we HR professionals, leidinggevenden, (loopbaan) coaches en ‘potentials’ tot authentieke krachtige mensen en leiders. De losse trainingen zijn allemaal onderdeel van de jaartraining en kunnen ook apart gevolgd worden waarbij de dagtrainingen ook geschikt zijn voor werknemers of teams/afdelingen.

Alle trainingen vormen één geheel en zijn gebaseerd op het door ons ontwikkelde ME-model*. In dit model komen heden, verleden, toekomst, werk en privé samen en worden in verschillende stappen doorlopen om tot bewustzijn en keuzes te komen. Alles vanuit onze visie dat je de mens als geheel moet bekijken om te kunnen veranderen en groeien. Doel van alle trainingen is persoonlijk groei, authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Simpel gezegd: mens zijn en varnuit je eigen kracht leven en werken.

Zoek je als werkgever een opleidingsprogramma gericht op persoonlijke groei, wil je managers coachvaardigheden en tools aanreiken en staat verlaging van de ziekteverzuim op de agenda, nodig ons dan uit voor een gesprek.