Word de beste versie
van jezelf

Over Edwin

Ik ben Edwin Vonk. Ex-topsporter, ondernemer, schrijver, reiziger, trainer en transformatie therapeut/coach*. Als topsporter in de triatlon heb ik geleerd wat winnen en verliezen is, wat ik wel en niet wil en hoe ik iets kan bereiken. Als ondernemer in de financiële wereld (hypotheekadviseur) heb ik mensen kunnen helpen en de invloed van geld op het leven leren kennen. Als schrijver deel ik kennis, persoonlijke ervaringen en visie, in de hoop anderen te inspireren. Als reiziger voel ik me vrij en geniet ik van de eenvoud van het leven. En als therapeut gebruik ik al mijn kennis en ervaring om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden.

Mijn les in het leven? In 2004 werd ik hard onderuit gehaald door een burn-out. Na een jaar dacht ik er overheen te zijn en pakte ik mijn oude leventje weer op. Ik bleef echter moe en soms weken uit mijn energie. Tot ik inzag dat een burn-out meer is dan een tijdelijke uitval, ik op zoek ben gegaan naar de ware reden van mijn moeheid en er achter kwam dat ik structureel iets moest veranderen. Ik kwam er achter dat ik mijzelf jarenlang voor de gek heb gehouden enniet ben wie ik dacht dat ik was. Begeleiding door een therapeut en drie jaar opleiding tot transformatietherapeut hebben mij heel veel over mezelf geleerd en inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben.

Een reis van vijf maanden met mijn gezin, de vervulling van een droom, is een definitief omslagpunt in mijn leven geweest. Niet alleen was het een reis naar mooie plekken in Noord en Midden Amerika, ook was het een afsluiting van mijn persoonlijke reis naar mezelf. Alles achterlaten en loslaten was voor mij nodig om datgene te gaan doen wat het dichtst bij mijn pure ik ligt: voor andere mensen zorgen. Mensen inspireren, in beweging zetten en begeleiden om ook hun ware, pure zelf en kracht weer te vinden.

Met al mijn levenservaring, kennis, vaardigheden, doortastendheid en eigen ervaringen met persoonlijke ontwikkeling en therapie kan ik jou begeleiden en helpen antwoorden te vinden die al in jezelf opgesloten zitten. Ik doe het graag!

*Opleiding gevolgd aan NEM academy, een SNRO gecertificeerde 3 jarige HBO opleiding

Wat is jouw waarheid?

Lees meer
Tekstpagina
Tekstpagina