Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

Therapie & coaching

Wie ben jij écht? Waar wil jij heen? Wat zijn jouw dromen? Waar kom je vandaan? Wat heb jij meegemaakt? Door de ervaringen in jouw leven kan het zijn dat je bent afgedwaald van wie je diep vanbinnen werkelijk bent. Ik help je om weer contact te maken met jouw ware zelf. Om jezelf weer te gaan voelen, te verwerken wat in de weg zit en bij de antwoorden op jouw vragen te komen die ergens in jou opgesloten zitten. Lees hier meer over mijn visie
 
Mijn manier van werken gaat verder dan alleen het aanpassen van gedrag. Ik laat je voelen hoe het zit. Ervaren wat er gebeurt. Voelen is anders dan praten of denken. Als je gevoeld hebt wat er is dan valt er vaak niets meer te zeggen. Vanaf dat moment komt er nieuwe energie in beweging en wordt er een echte, blijvende en diepgaande verandering in gang gezet.
Persoonlijke_coaching2_thibault mokuenko 390703 unsplash 1
Persoonlijke coaching

Wat speelt er? Waar loop je tegenaan? Wat wil je versterken? Welke klachten heb je? Stap voor stap, door gesprekken, oefeningen en contact maken met je gevoel ga jij ervaren en inzien wat er werkelijk aan de hand is of waar de klachten vandaan komen.

Familieopstellingen_aaron lee kuan leng 621837 unsplash
Familieopstellingen

Een familieopstelling laat zien hoe mensen zich daadwerkelijk voelen. Welke (vaak onuitgesproken) gevoelens en welk gedrag van familieleden onbewust van invloed zijn op jouw leven. En welke invloed jouw gevoelens en gedrag hebben op hen.

Topsortcoaching_adi goldstein 777961 unsplash
Topsportcoaching

Als ex-topsporter weet ik als geen ander dat alleen trainen niet voldoende is. Behalve fysiek moet je ook mentaal in topconditie zijn. En “je koppie” moet niet alleen mentaal klaar zijn voor de wedstrijd, je moet ook om kunnen gaan met alles wat er om je heen gebeurt.