Skip to content

Meer informatie? Bel: 06-5204 6808

Topsportcoaching

ZELFKENNIS LEIDT TOT PRESTATIEVERBETERING!

 
Als ex-topsporter weet ik als geen ander dat alleen trainen niet voldoende is. Behalve fysiek moet je ook mentaal in topconditie zijn. En “je koppie” moet niet alleen mentaal klaar zijn voor de wedstrijd, je moet ook om kunnen gaan met alles wat er om je heen gebeurt. Want behalve jezelf is er ook je omgeving; allerlei mensen en activiteiten die aandacht vragen en je kunnen afleiden van wat je aan het doen bent. Hoe goed je ook traint, alleen als je ook goed met al die afleidende factoren om kunt gaan kun je de stap naar de absolute top maken!
 
Gebrek aan zelfkennis is één van de redenen waardoor ik de absolute top niet gehaald heb. Kwam ik helaas pas achteraf achter.
 
Met mijn ervaring als topsporter en coach kan ik je in jouw sport begeleiden en helpen jou nog sterker te maken; jou helpen meer inzicht te krijgen in jezelf; wie je bent en hoe je functioneert; hoe je omgaat met je omgeving, en eventuele ballast overboord gooien. Ik help je je focus nog beter te maken, onbewuste dingen naar het bewuste te halen, twijfels, negatieve gedachten en mislukkingen te analyseren en er achter te komen waar het vandaan komt.
 
Vragen waar we mee gaan werken zijn:
  • Hoe sterk ben je om je niet te laten afleiden?
  • Wat kost jou energie, wat geeft je energie?
  • Hoe goed kun jij je grenzen aangeven, kiezen voor jezelf. Nee zeggen.
  • Kun je kiezen?
  • Wat is de invloed van je ouders, trainer, partner, sponsor, werk(gever) en/of vrienden op wat je aan het doen bent?
  • Hoe sterk ben je eigenlijk zelf? Weet je echt wat je wilt, waarom je dit wilt? Wat is je dieperliggende motivatie? Wat zorgt ervoor dat jij ook in regen en kou de motivatie om te trainen op kunt brengen?
Veel (top)sporters denken dat ze alles onder controle hebben en weten wat ze doen. Maar waarom lukt het dan soms toch niet? Waarom mislukt die belangrijke wedstrijd of kun je net niet de stap naar de absolute top zetten? Belangrijke vragen. De antwoorden zitten in jezelf en ik kan je helpen ze te vinden!
 
Voor wie:
  • Voor iedere (top)sporter die naar optimalisatie streeft.
  • Voor iedereen die beter wil worden in zijn of haar sport.
  • Voor iedereen die zoekt naar meer rust en focus.

Meer informatie?
Bel: 06-5204 6808

Contactformulier