Word de beste versie
van jezelf

Trainingen

Vitaliteit, levenskracht en persoonlijke groei

Samen met docent, coach en HR consultant Marcel Eigner en Therapeut en natuurvoedingsadviseur Elly Punselie hebben we onze krachten gebundeld en bieden we een totaalconcept voor vitaliteit, levenskracht en persoonlijke groei. Door middel van individuele begeleiding, trainingen en workshops op onze eigen locatie in Terheijden zorgen we voor programma’s op maat voor (mentaal) gezondere en sterkere medewerkers. Vanuit onze rol als consultants en onze jarenlange ervaring als coaches en therapeuten denken we mee over structurele oplossingen voor verlaging van (langdurig) ziekteverzuim, verkorten van ziekteverzuim trajecten en preventie. Individueel begeleiden we mensen met burn-out, vermoeidheids-, en aanverwante klachten en vragen over voeding, bewegen en (mentaal) gezond leven. Daarnaast begeleiden we teams: vorming van nieuwe (management)teams, begeleiding van teams waar het (onderling) slecht gaat of trainingen op maat vanuit een behoefte.

Onze werkwijze, doortastendheid en snelle inzetbaarheid verkorten psychische verzuimtrajecten gemiddeld met 4 weken! Algemeen ziekteverzuim wordt aanzienlijk verlaagd doordat mensen daadwerkelijk gezonder gaan leven. Onze kracht zit in het enthousiast maken van mensen, op een diepere persoonlijke laag blijvende veranderingen realiseren en laten ontdekken van vaak eenvoudige manieren om gezonder en krachtiger te leven.

Alles op basis van het door ons ontwikkelde ME-model, hét model voor vitaliteit en levenskracht. In dit model komen alle essentiële basisbehoeften aan bod en wordt duidelijk waar aandachtspunten voor herstel, groei en ontwikkeling zitten. Alles vanuit onze visie dat je de mens als geheel moet bekijken om structureel te kunnen veranderen en groeien. 

Wil je individueel, als werkgever of als (management) team op een leuke, doortastende en enthousiaste manier werken aan (mentale) gezondheid en vitaliteit, schrijf je dan in voor onze training. Zoek je als werkgever een opleidingsprogramma op maat, nodig ons dan uit voor een gesprek.

  • Reacties van deelnemers

    “Mijzelf beter leren kennen maakt mij krachtiger,
    authentieker en een betere manager”
  • Reacties van deelnemers

    “Mijzelf beter leren kennen maakt mij krachtiger,
    authentieker en een betere manager”
MEERDAAGSE TRAINING: REGIE OP EIGEN LEVEN
Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

In deze training ga je in een groep van maximaal 12 personen op zoek naar wie jij écht bent en wat jij écht wilt. Hoe ga je een gezond, vitaal en energiek leven leven dat bij jou past.

TEAMBUILDING
Zet jouw team in haar kracht!

Teambuilding kan op verschillende manieren. Dagen, dagdelen, meerdaagse. Afhankelijk van jouw vraag maken we een programma op maat.

2 DAAGSE TRAINING
Persoonlijke groei en ontwikkeling

Voor mensen die vastlopen in hun huidige leven en/of werk en antwoorden zoeken.

‘Ik weet het even niet meer, ik zoek houvast en richting.’

Regie op eigen leven:
Dagtraining ‘work-life’ balance

‘Hoe past werk beter in mijn leven’

Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht, wat is écht belangrijk voor mij? Hoe maak ik keuzes, zeg ik nee en geef ik mijn grenzen aan?

Regie op eigen leven:
Dagtraining basisbehoeften en keuzes maken
‘Wat is nu belangrijk in  mijn leven. Waar heb ik nú behoefte aan’

Richting (leren) kiezen in je leven.

Regie op eigen leven:
Dagtraining grenzen stellen

“Ik zeg ja maar voel en bedoel nee.”

Leren ‘nee’ zeggen, grenzen voelen, keuzes maken, (lichamelijke) signalen herkennen.