Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

Trainingen persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en levenskracht

PARTICULIEREN
Wil jij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling werken? Iets veranderen in jouw leven, Bewuster worden, ontdekken wat jij écht wilt, een betere balans vinden tussen hoofd en hart, werk en leven? Kortom, ontdekken wie jij werkelijk bent en weten wat jij nú nodig hebt om de volgende stap in je leven te zetten? Schrijf je dan in voor 8 persoonlijke ontwikkelingsavonden ‘Regie op eigen leven’. Bijzondere avonden waarin je  met allerlei onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben aan de slag gaat. Meer informatie over deze training vind je hier.

BEDRIJVEN
Voor bedrijven heb ik in samenwerking met HR bedrijfsconsultant Marcel Eigner en voedingsadviseur Elly Punselie een totaalconcept ontwikkeld voor vitaal leven en werken. Door middel van consultancy, training, coaching en individuele begeleiding maken en houden we jou en jouw bedrijf vitaal. Traingenen bieden we aan op onze eigen locatie in Terheijden. programma’s zijn altijd op maat.
Daarnaast begeleiden we teams: vorming van nieuwe (management)teams, begeleiding van teams waar het (onderling) slecht ga of trainingen op maat vanuit een vraag of behoefte.

Deze activiteiten bieden we aan via ons gezamenlijke bedrijf ME-Coaching en zijn bedoeld voor bedrijven die worstelen met vragen over vitaliteit. Hoe houd ik mijn mensen gezond en energiek? Hoe houd ik goede mensen aan boord en geïnspireerd. 

Onze kracht zit in het enthousiast maken van mensen, op een diepere persoonlijke laag blijvende veranderingen realiseren en laten ontdekken van vaak eenvoudige manieren om gezonder en krachtiger te leven.

Wil je als werkgever of als (management) team op een leuke, doortastende en enthousiaste manier werken aan (mentale) gezondheid en vitaliteit, of zoek je als werkgever een opleidingsprogramma op maat, nodig ons dan uit voor een gesprek via ME-Coaching

iStock 182739033
Regie op eigen leven:
Persoonlijke ontwikkelingsavonden

In deze training ga je in een groep van maximaal 12 personen op zoek naar wie jij écht bent en wat jij écht wilt. Hoe ga je een gezond, vitaal en energiek leven leven dat bij jou past.

Pers_groei_en_coachend_iStock 869262288
TEAMBUILDING
Zet jouw team in haar kracht!

Teambuilding kan op verschillende manieren. Dagen, dagdelen, meerdaagse. Afhankelijk van jouw vraag maken we een programma op maat.

Persoonlijke_groei_iStock 910835884
2 DAAGSE TRAINING
Persoonlijke groei en ontwikkeling

Voor mensen die vastlopen in hun huidige leven en/of werk en antwoorden zoeken.

‘Ik weet het even niet meer, ik zoek houvast en richting.’

Tijd_energie_aandacht_UITSNEDE_tyler nix 525389 unsplash 1
Regie op eigen leven:
Dagtraining ‘work-life’ balance

‘Hoe past werk beter in mijn leven’

Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht, wat is écht belangrijk voor mij? Hoe maak ik keuzes, zeg ik nee en geef ik mijn grenzen aan?

Basisbehoeften_jamie street 331990 unsplash
Regie op eigen leven:
Dagtraining basisbehoeften en keuzes maken
‘Wat is nu belangrijk in  mijn leven. Waar heb ik nú behoefte aan’

Richting (leren) kiezen in je leven.

Grenzen_stellen_xavier foucrier 654967 unsplash
Regie op eigen leven:
Avond workshop grenzen stellen en nee zeggen

“Ik zeg ja maar voel en bedoel nee.”

Leren ‘nee’ zeggen, grenzen voelen, keuzes maken, (lichamelijke) signalen herkennen.