Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

(Strategische) Teamdagen, Trainingen, Vergaderen plus

TEAMDAGEN
Teambuilding, teamcoaching, team-uitjes. Wij* hebben werkvormen en trainingen voor strategische sessies, verbeteren van onderlinge communicatie en het bouwen van een gezond en sterk team. Daarnaast maken we trainingen op maat vanuit een vraag of behoefte.
Door middel van consultancy, training, coaching en individuele begeleiding maken en houden we jouw team of bedrijf vitaal.

* ikzelf en Elly Punselie , mijn vrouw, psychosociaal therapeut, docent persoonlijke ontwikkeling, coach en natuurvoedingsadviseur.

TRAININGEN
Voor bedrijven hebben wij trainingen ontwikkeld voor vitaal leven en werken onder de naam ‘Regie op eigen leven’. Trainingen waarin de deelnemers aan de hand van ons ME-model® hun leven onder de loep nemen, leren en inzien wat voor hen op dit moment de juiste keuzes zijn en wat er voor nodig is deze keuzes te (kunnen) maken. 
Resultaat is zelfbewuste, eerlijke en vitale mensen die gezonde keuzes voor zichzelf en het bedrijf of team kunnen maken. 

Over burn-out zijn voor leidinggevenden, HR mensen of directies trainingen, lezingen of workshops te boeken waarin ik mijn visie op burn-out, signalering, preventie en behandeling deel.

Deze trainingen bieden we aan op onze eigen locatie in Terheijden en zijn altijd maatwerk.

VERGADEREN PLUS
Heb je een teamvergadering en je wil je iets extra’s, bijvoorbeeld ter ontwikkeling van je team of de teamleden, dan bieden wij vergader-plus arrangementen: je vergadert op onze locatie, eventueel met lunch of diner, en boekt een workshop van 1, 2 of 3 uur. Denk aan grenzen stellen, werk-leven balans, verbindende communicatie, je fuck-it list of iets anders.

Onze kracht zit in onze (levens)ervaring, brede kennis, het enthousiast maken van mensen, gezelligheid, humor maar vooral in onze doortastendheid. Wij realiseren bij mensen en teams blijvende verandering op een diepere laag.

Wil je als werkgever of als (management) team op een leuke, doortastende en enthousiaste manier werken aan (mentale) gezondheid en vitaliteit, of zoek je als werkgever een opleidingsprogramma op maat, nodig ons dan uit voor een gesprek.

Burn-out herkennen en aanpakken

Training voor managers, leidinggevenden en HR medewerkers.

Wat is burn-out, wat zijn de signalen, hoe ga je ermee om.

TEAMBUILDING
Zet jouw team in haar kracht!

Teambuilding kan op verschillende manieren. Dagen, dagdelen, meerdaagse. Afhankelijk van jouw vraag maken we een programma op maat.

Meerdaagse teamtraining persoonlijke groei en leiderschap

Voor teams die willen werken aan ieders persoonlijke groei, leiderschap en vitaliteit

Teamtraining ‘work-life’ balance

‘Hoe past werk beter in mijn leven’

Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht, wat is écht belangrijk voor mij? Hoe maak ik keuzes, zeg ik nee en geef ik mijn grenzen aan?

Teamtraining basisbehoeften en keuzes maken
‘Wat is nu belangrijk in  mijn leven. Waar heb ik nú behoefte aan’

Richting (leren) kiezen in je leven.

Teamtraining grenzen stellen en nee zeggen

“Ik zeg ja maar voel en bedoel nee.”

Leren ‘nee’ zeggen, grenzen voelen, keuzes maken, (lichamelijke) signalen herkennen.