Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

(Strategische) Teamdagen, Trainingen, Vergaderen plus

TRAININGEN
Voor bedrijven heb ik in samenwerking met HR bedrijfsconsultant Marcel Eigner en voedingsadviseur Elly Punselie een totaalconcept ontwikkeld voor vitaal leven en werken. Door middel van consultancy, training, coaching en individuele begeleiding maken en houden we jou en jouw bedrijf vitaal. Traingenen bieden we aan op onze eigen locatie in Terheijden. programma’s zijn altijd op maat.
Daarnaast begeleiden we teams: vorming van nieuwe (management)teams, begeleiding van teams waar het (onderling) slecht ga of trainingen op maat vanuit een vraag of behoefte.

Deze activiteiten bieden we aan via ons gezamenlijke bedrijf ME-Coaching en zijn bedoeld voor bedrijven die worstelen met vragen over vitaliteit. Hoe houd ik mijn mensen gezond en energiek? Hoe houd ik goede mensen aan boord en geïnspireerd. 

Onze kracht zit in het enthousiast maken van mensen, op een diepere persoonlijke laag blijvende veranderingen realiseren en laten ontdekken van vaak eenvoudige manieren om gezonder en krachtiger te leven.

Wil je als werkgever of als (management) team op een leuke, doortastende en enthousiaste manier werken aan (mentale) gezondheid en vitaliteit, of zoek je als werkgever een opleidingsprogramma op maat, nodig ons dan uit voor een gesprek via ME-Coaching

Regie op eigen leven:
Persoonlijke ontwikkelingsavonden

In deze training ga je in een groep van maximaal 12 personen op zoek naar wie jij écht bent en wat jij écht wilt. Hoe ga je een gezond, vitaal en energiek leven leven dat bij jou past.

TEAMBUILDING
Zet jouw team in haar kracht!

Teambuilding kan op verschillende manieren. Dagen, dagdelen, meerdaagse. Afhankelijk van jouw vraag maken we een programma op maat.

2 DAAGSE TRAINING
Persoonlijke groei en ontwikkeling

Voor mensen die vastlopen in hun huidige leven en/of werk en antwoorden zoeken.

‘Ik weet het even niet meer, ik zoek houvast en richting.’

Regie op eigen leven:
Dagtraining ‘work-life’ balance

‘Hoe past werk beter in mijn leven’

Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht, wat is écht belangrijk voor mij? Hoe maak ik keuzes, zeg ik nee en geef ik mijn grenzen aan?

Regie op eigen leven:
Dagtraining basisbehoeften en keuzes maken
‘Wat is nu belangrijk in  mijn leven. Waar heb ik nú behoefte aan’

Richting (leren) kiezen in je leven.

Regie op eigen leven:
Avond workshop grenzen stellen en nee zeggen

“Ik zeg ja maar voel en bedoel nee.”

Leren ‘nee’ zeggen, grenzen voelen, keuzes maken, (lichamelijke) signalen herkennen.