Skip to content

Word de beste versie
van jezelf

Trainingen

REGIE OP EIGEN LEVEN
Vitaliteit, levenskracht en persoonlijke groei

Wil jij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling werken? Bewuster worden, een betere balans vinden tussen hoofd en hart, groeien in je werk-carrière, ontdekken wie jij werkelijk bent en wat voor voor jou nodig is om de volgende stap in je leven te zetten? Schrijf je dan in voor onze 6 daagse training ‘Regie op eigen leven’. 

Samen met docent, coach en HR consultant Marcel Eigner en Therapeut en natuurvoedingsadviseur Elly Punselie hebben we onze krachten gebundeld en bieden we op onze eigen trainingslocatie in Terheijden een unieke training waarin je in 6 dagen met allerlei onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben aan de slag gaat. Meer informatie over deze training vind je hier.

Voor bedrijven bieden we vanuit onze rol als consultants en onze jarenlange ervaring als coaches en therapeuten een totaalconcept voor vitaliteit, levenskracht en persoonlijke groei. Door middel van individuele begeleiding, trainingen en workshops op onze eigen locatie in Terheijden zorgen we voor programma’s op maat voor (mentaal) gezondere mensen.

Deze trainingen, workshops en intervisies bieden we aan via ons gezamenlijke bedrijf ME-Coaching en zijn bedoeld voor mensen met burn-out, vermoeidheids-, en aanverwante klachten en vragen over voeding, bewegen en (mentaal) gezond leven. Daarnaast begeleiden we teams: vorming van nieuwe (management)teams, begeleiding van teams waar het (onderling) slecht gaat of trainingen op maat vanuit een behoefte.

Onze kracht zit in het enthousiast maken van mensen, op een diepere persoonlijke laag blijvende veranderingen realiseren en laten ontdekken van vaak eenvoudige manieren om gezonder en krachtiger te leven.

Ben je er aan toe meer over jezelf te weten te komen en wil je je verder ontwikkelen? Schrijf je dan hier in
Wil je als werkgever of als (management) team op een leuke, doortastende en enthousiaste manier werken aan (mentale) gezondheid en vitaliteit, of zoek je als werkgever een opleidingsprogramma op maat, nodig ons dan uit voor een gesprek via ME-Coaching

iStock 182739033
MEERDAAGSE TRAINING: REGIE OP EIGEN LEVEN
Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

In deze training ga je in een groep van maximaal 12 personen op zoek naar wie jij écht bent en wat jij écht wilt. Hoe ga je een gezond, vitaal en energiek leven leven dat bij jou past.

Pers_groei_en_coachend_iStock 869262288
TEAMBUILDING
Zet jouw team in haar kracht!

Teambuilding kan op verschillende manieren. Dagen, dagdelen, meerdaagse. Afhankelijk van jouw vraag maken we een programma op maat.

Persoonlijke_groei_iStock 910835884
2 DAAGSE TRAINING
Persoonlijke groei en ontwikkeling

Voor mensen die vastlopen in hun huidige leven en/of werk en antwoorden zoeken.

‘Ik weet het even niet meer, ik zoek houvast en richting.’

Tijd_energie_aandacht_UITSNEDE_tyler nix 525389 unsplash 1
Regie op eigen leven:
Dagtraining ‘work-life’ balance

‘Hoe past werk beter in mijn leven’

Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht, wat is écht belangrijk voor mij? Hoe maak ik keuzes, zeg ik nee en geef ik mijn grenzen aan?

Basisbehoeften_jamie street 331990 unsplash
Regie op eigen leven:
Dagtraining basisbehoeften en keuzes maken
‘Wat is nu belangrijk in  mijn leven. Waar heb ik nú behoefte aan’

Richting (leren) kiezen in je leven.

Grenzen_stellen_xavier foucrier 654967 unsplash
Regie op eigen leven:
Dagtraining grenzen stellen

“Ik zeg ja maar voel en bedoel nee.”

Leren ‘nee’ zeggen, grenzen voelen, keuzes maken, (lichamelijke) signalen herkennen.